Mrt

Buca Burhan Özfatura Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri lise tanıtım günleri kapsamında okulumuza bir ziyaret gerçekleştirdiler. Biz de bu sayede kendimizi tanıtma fırsatı bulduk. Kıymetli öğrenci ve öğretmenlerimize bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZ MATEMATİK ZÜMRESİNİN KATKISI VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA Pİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI.KATKI SUNAN VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

18 MART ÇANAKKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ TÖRENİM YAPILDI. TÖREN DE EMEĞİ OLAN, KATKI SUNAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.BU BÜYÜK DESTANI YAZAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI İLE ANIYORUZ.

Mrt

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ İLE İLGİLİ BİR PROGRAM YAPILDI.PROGRAMA KATKI SUNAN ÖĞRENMEN VE ÖĞRENCİLEMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.BAĞIMSIZLIK MARŞIMIZI YAZAN MEHMET AKİF ERSOY'A VE KABULÜ GERÇEKLEŞTİREN GAZİ MECLİSİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

Mrt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN OKULUMUZ İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNE İSG KAPSAMINDA BİR EĞİTİM VERİLDİ.İLÇEMİZ İSG UZMANI ÖNDER BEYE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuz 12 D sınıfı öğrencileri, öğretmenlerimiz Alpay TAN ve Hasan KESKİN nezaretinde Akdeniz Bienali gezisi gerçekleştirdi.Bienal sonrası Mask müzesi,Atatürk müzesi,Resim ve sanat galerisi gezdiler.Bu etkinlik ile öğrencilerimiz Alsancakta keyifli bir gün geçirdiler.

Şbt

İzmir il emniyet müdürlüğü tarafından 9.sınıf al ve amp öğrencilerine güvenli gelecek,güvenli yarınlar ve bilinçlendirme amaçlı bir seminer çalışması yapıldı.

Şbt

Uzman öğretmenimiz Tuncay İNKAYA tarafından 9.sınıf öğrencierimize iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

OKULUMUZDA 2023-2024 YILI 1.DÖNEM SONU FAALİYETLERDEN KARELER

Ock

2023-2024 DÖNEM SONU ETKİNLİK PLANIMIZ KAPSAMINDA ZÜBEYDE HANIM HUZUREVİNE ZİYARETİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

OKULUMUZDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.

Ock

2023-2024 DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİMİZ PLANLANDI.

Ock

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA KAMU SPOTU,VİDEO VE GÖRSELLERİN İZLENMESİ,PANO HAZIRLANMASI İLE SOSYAL MEDYA PLATFORMLARI KULLANILARAK FARKINDALIK OLUŞTURMA FAALİYETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ock

Okulumuz 9.sınıf öğrencilerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Siberay ekipleri tarafından siber suçlar ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi.