Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yaylacık Mah., Yavuz Sultan Selim Cad. No24 34, Buca Merkez/İzmir
Vizyon
Bilimsel teknolojik yeniliklere açık sürekli gelişen, kalitenin adresi olma yolunda; paydaşların gönül birliği içinde, saygınlığın, saygılı olmayı gerektirdiği doğrultusunda bir sinerji oluşturup; düşünen, üreten, öğrenmeyi öğrenmiş, çağdaş, demokratik, Atatürkçü bireyler yetiştirmek ve türünde lider kurum olmak.
Misyon
Yaratıcı, yenilikçi, paylaşımcı, bilimsel bir eğitimle öğrencilerimizi; Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş, ulusal ve evrensel değerleri benimseyen, özdeğerlerine saygılı, düşünen, ekip çalışmasına yatkın birey olarak yetiştirmektir.
..
Doğalgaz Kalorifer
İngilizce, Anadolu Bölümünde ikinci yabancı dil Almanca
Ulaşım
Şirinyer Merkezden 876 nolu otobüs okul önündeki durağa gelmektedir. 285,374,875 nolu ötobüsler ile okulun üst caddesindeki Süleyman Şah Mes. Tek. AL. durağında inildiğinde, kavşaktan sağa-aşağıya dönüldüğünde Yavuz Sultan Selim Caddesinde Okulumuz solda- karşıda görülecektir.Şirinyer merkezden yaklaşık özel araçla 10dk.,toplu ulaşımla en yoğun saatte 20 dk.´dır. Konak merkezden en yoğun saatte 45 dk´ dır.
Buca
Okulumuz Buca İlçe Merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
Futbol / Futsal Basketbol, Güreş, Bilek güreşi, judo, masa tenisi, dart, oryantring, bocce.
Tübitak 4006 Proje Çalışmaları, Erasmus+